Lookalikes glasögon 2015 vs 2020

Reklam för produkter som säljs hos City Optik som jag är delägare i
(null)
Testade några av mina tidigare glasögon härom dagen och såg att mina Oscar Magnuson George från 2015 är väldigt lika mina senaste Chloé (förutom materialet) 
De ser lite små ut på bilden men tror det är för att jag trivs i små och att mina glas blir tunnare i mindre bågar. Skulle jag handla idag skulle jag definitivt gå upp en storlek eller två. 
Jag hade bråttom när jag valde Chloé-bågen. Var så sugen på rosa glas.., Glasens färg trivs jag superbra i. Däremot inte den progressiva designen. Testar att ha sk short-progressiva. Många av mina kunder har det och verkar trivas utmärkt. ( Oftast har de då först testat med standardlängd) Tror att jag saknar att se bekvämt och bra på stationära datorn. Det är det området ( mellandistans) som blir lite bortprioriterat i short-glasen. På mobilen ser jag utmärkt. 
Glaset är ett välrenommerat Varilux Physio 3.0 short. Bra, men det är ganska stor skillnad mot ett skräddarsytt Varilux Xclusive ändå.  Med Xclusive-glasen upplever jag att det är bra överallt. Känns liksom inte att de är progressiva. 
Här är inlägget från 2015 när de ljusgula var nya på mig.