I panelen på Optikmässan 2022

Då var det äntligen dags igen... Optikmässan!
 
Nu på fredag och lördag har vår bransch sitt största event. Det är Optikmässa med utställare från alla kategorier; glas, linser, instrument etc. Besökarna är främst optiker och personal i optikbutiker tillsammans med leverantörer från hela Sverige.
 
Denna gång håller mässan till i Scandinavian XPO’s nybyggda, toppmoderna lokaler. Mässanläggningen ligger ett stenkast från Arlanda Airport och 20 minuter från Stockholms City.
 
Nytt och sååå bra är att fika och lättare förtäring ingår. Trevligt! 
 
I år har arrangörerna jobbat för att få en riktigt INSPIRERANDE mässa med både utställare och intressanta korta seminarier. Bland annat ett panelsamtal om digitaliseringen i optikbranschen där jag ska vara med :)

 
Jag är ju totalt ovan att tala inför folk, men moderator är Frida Boisen och hon är så proffsig och bra. Litar på att hon svarar åt mig ifall jag inte hittar orden.

Däremot är jag ganska bra på digitalt och sociala medier inom vår bransch. Har haft den här glasögonbloggen sedan 2008 och City Optiks hemsida, sociala medier mm har jag regisserat sedan 2003. Och sedan ett år drygt har jag blivit okej på Shopify i och med att vi startade upp Care of eyes 2021.
Det är så kul att hålla på med det. Det är tidskrävande men man blir helt fast när man börjar. Mitt bästa råd ar bara att börja. Börja smått, börja lite halvdåligt. Spelar ingen roll, det är äkta, och det blir bättre med tiden. 
 
Jag åker till mässan för att känna trenderna i luften, inspireras av nya glasögonkollektioner, träffa kollegor och leverantörer. Kanske finns någon intressant teknisk nyhet också, hoppas!
 
Vi syns på mässan! (Snälla kom och supporta mig kl 11 på lördag).
/Åsa
 
Ps registrera dig innan du kommer (det är gratis) - då går det snabbare komma in.