Care of eyes - mitt senaste projekt

Reklam för egen verksamhet
 
Care of eyes - ögonhälsa på nätet
 
Under pandemin blev det ju dramatiskt mindre att göra på ordinarie jobbet City Optik Stockholm. Då fick jag tid att starta upp ett projekt vi gått och filat på en tid, att skapa en ögonhälso-sida på nätet
Det är tänkt att den ska vara både en informationssida med guider och råd, men också en shop där de riktigt bra ögonvårds-produkterna finns. För det kan vara otroligt svårt för kunderna att välja en bra droppe om man köper på apoteket eller på nätet. 
 
Har haft hur många kunder som helst som verkligen har torra ögon, och som har köpt billiga vattniga droppar med konserveringsmedel, som tror att det inte finns någon hjälp att få, eftersom dropparna de köpt inte funkar.
 

Guide för ögondroppar

En av guiderna handlar om ögondroppar. Alltså vilken droppe man ska ta i första hand vid olika typer av torra ögon. Jag kallar det expertens val, för jag räknar mig som expert efter mer än 30 år i yrket och med personlig erfarenhet av torra ögon.
 
 
 
Vi har tagit in ögonmakeup från Dermeyes. Vi gillar verkligen deras grejer. Mascaran är så bra, väldigt många med bråkiga ögon kan faktiskt använda den. Snygga förpackningar också. Det är vi inte bortskämda med i vår bransch.