Oscar Magnuson George mina nästa glasögon

Glasögon, Glasögontrender, Stiltips / Oscar Magnuson, bågar, glasögontips, glasögontrend, nya glasögon / Permalink / 3
 
Nya kantiga George från Oscar Magnuson blir ett par av mina nya höstglasägon. Så ljuvligt fina i matt pale vanilla  Får se hur ljuvliga de är med mina -5,5: or inslipade. Det blir progressiva Varilux 4S -ett toppenbra glas som funkar perfekt för mig. Det är ju bara det där med ögonförminskningen... När man har små redan från början. Ska också smälta in nässadlar så de kommer upp och ut en aning. Sitter mycket skönare då men förfular tyvärr en liten aning... Gult och blekt är höstens starka glasögontrend, men kan ju absolut inte komma i paritet med havannabrunt i alla dess nyanser. Svart däremot tar ett litet kliv tillbaka. Återkommer med efter-bild så får ni se hur det blev. 

New angular George from swedish eyewear designer Oscar Magnuson will be my new pair of glasses. So deliciously fine in matt pale vanilla. Let's see how sweet they are with my -5.5 glasses ... There will be progressive Varilux 4S they works perfectly for me. It's just that with the reduction of the eyes ... When you have small from the beginning. Yellow and pale colours are a strong upcoming trend, not on the size of havanna of course. We can se that black is for the first time in years taking a small step back. And I'll be back with an after-pic. 

#1 - - Småstadsoptikern:

Häftiga...! Riktiga optikerglasögon. Vad är det som gör att du tycker att de sitter bättre med nässadlar? Trycker det för långt ner på näsan som det är nu?

#2 - - Åsa:

Jag har så liten och platt näsa just där den sitter så blir för nära ögat och sitter liksom inte uppe. Sätter ni på sadlar? De ska inte vara svårt men vi skickar t Glasögonteknik. Han gör så fint, filar bort plastvingen och smälter in de små metallarmarna. He he visst är d en riktig optikerbåge. Har hört flera som ska ha den plus en kollega har redan. Går d bra f dig? Har planer på att i nån krönika höra m folk i landet i olika butiker berätta vad d är för stil som går bäst nu. Kram

#3 - - Småstadsoptikern:

Ja vi sätter på sadlar! Vi har en butikschef som är väldigt händig, annars är ju Glasögonteknik så snabba och bra. Det går jättebra här, lite optikerbrist men så är det ju på de flesta håll i landet. Arbetsgivaren i mig tycker att det är jobbigt men optikern tycker att det är bra ;)

Till top