Lotta Ahlvar i grymt snygga Silhouette glasögon

Frågor från läsare, Glasögon, Glasögonblogg, Glasögonguide, Glasögontips, Glasögontrender / Lotta Ahlvar, Silhouette, runda glasögon / Permalink / 0
(null)
Har fått många frågor om vilka glasögon Lotta Ahlvar har. Det är ett par Silhouette garnityr med stora runda gradalfärgade glas. Tror inte modellen har något nummer, utan är en modell som nordiska Silhouette tagit fram speciellt för Sverige. I serien finns bland annat ett par stora cateyes och ett par åttakantiga stora superfina. Den här typen av glasögon gör sig extremt bra med färgade glas, gärna graderade som Lotta har. 
Färgade glas är dock ett kapitel i sig. Kom ihåg att färgprovet som finns i butiken kanske inte går att få EXAKT... de handfärgas och det är i annat färgbad än vad provet doppades i. Antireflexbehandlingen som läggs utanpå kan också påverka lite Man får alltså vara beredd att det kan skilja en liten aning. 
Se mer av Lottas glasögon på hennes Instagram @lottaahlvar
 Jag jobbar på, och är delägare av, City Optik som är auktoriserade återförsäljare av Silhouettes glasögon. Detta inlägg räknas som reklam för City Optik. 
Till top