Oliver Peoples relanserar MP-8

Glasögon, Glasögonblogg, Glasögonguide, Glasögontips, Glasögontrender, Stiltips / Oliver Peoples / Permalink / 3
Det här inlägget är ett samarbete med City Optik
(null)
Söta ovala MP-8 relanserades nyligen av Oliver Peoples och kläddes då i nya färger. Bland annat den pastellrosa som jag blev helt kär i när vi fick se den första gången. 

Har beställt en till mig själv och går nu och funderar hur jag ska göra med glasen: Klara? Svagt gråtonade? Rosatonade? Färgskiftande? Och mina ögon har ju jobbat i mer än 50 år, då behöver jag grunna på om jag ska ha dem på hela tiden ( progressiva) , eller bara ha dem vid datorn eller i provrummet ( närprogressiva) eller bara ha dem när jag går omkring inomhus ( rumsprogressiva)... Varje lösning har sina för- och nackdelar.

Trend alert - kvadraten

Fashion, Glasögon, Glasögonblogg, Glasögontips, Glasögontrender, Solglasögontrender, Stiltips, Trender / Chloé, Dior, Garrett Leight, Oliver Peoples, Vasuma / Permalink / 0
(null)
Efter rektangulära kom runda och nu gör kvadratiska succé på Insta och bloggar. Det ska vara oversize och inramning av tunn metall. Snyggast är Diors längst ner till höger ( lånat bilden av Stureoptikern). Fin glasfärg har Oliver Peoples längst upp till höger. Längst upp till vänster glammiga Chloé och mjukast form har Garrett Leight längst ner till vänster. 

Jag väntar på att Vasumas cleana Snok och Eggeater goes kvadrat-ish. Rena linjer perfekt utformade så att de passar typ alla. Borde inte vara så svårt för dem att fixa. Hörde dessutom att en prototyp var på G redan för 2 år sedan, så skynda nu lite Lars & co. Söndagsjobb är kul

(null)
Att jobba en söndag är ok när det är inköpsmässa som gäller. Har köpt in nyheter från Ray-Ban, bland annat den här som kändes så bra så jag tog en till mig själv också. 
(null)
Rund, dubbelbrygga, transparenta pladtinner-ringar och ganska ljusa ganska flata glas. RB 3647N som kompletterats med nya fräscha färger.
Till top