Céline glasögon gör looken

Glasögon, Glasögontrender, Stiltips, Trender / Permalink / 0

Ett par maffiga stilrena Célineglasögon och du är i hamn... De här kanske man inte vill ha varje dag men då kanske man har ett par transparenta runda Lindberg n.o.w att byta med, eller varför inte ett trådgarnityr i metall från Masunaga. Ja stora, stora runda Ida Sjöstedtdesignade glas i Silhouettes Minimal Art borde också funka som alternativ. Citat snott från La Eyeworks. 

Manolos fedagsinspiration med Ray-Ban Round Metal 3447 färgspegel

Diverse, Stiltips, Trender / Manolo, Ray-Ban, Solglasögon, Solglasögontips, rayban, solglasögon, solglasögonmode, stil, stiltips / Permalink / 0
Manolos fredagsinspiration får sig en ordentlig skjuts av Ray-Ban Round metal med blå färgspegelglas. Det ser ut att vara serien med flat base linser -snyggt. Fina färger i sommarplocket på bilden men det hade känts väldigt ängsligt utan solbrillorna. Och skorna...nä....ta gärna ett par andra.

Nya Clic Flex Vintage & Round snygga läsglasögon med magnetlås

Diverse, Glasögon, Stiltips / Clic, Sheldrake, färdigglasögon, läsbrillor, läsglasögon, vintage / Permalink / 3
 
 
Clic läsglasögon har utökat sortimentet med Flex-serien. Flex har lite annorlunda skalm jämfört med de tidigare modellerna och görs i två riktigt snygga modeller. Vintage, den översta, är en Sheldrake/Lemtosh/etc lookalike som snyggar upp vilken herre över 40 som helst, ja kvinna också. Snyggast är den grå färgen på bild. Round är också en lyckad modell med klotrunda glas och nyckelhålsnäsa. Styrkor finns från +1,0 till +3,5 men det går också att slipa in egna styrkor. Priset är runt 850 kronor. 
 
Här ett äldre inlägg med andra modeller i Clic-serien.
Till top