Inköpsmorgon med Masunaga

Glasögon, Glasögonblogg, Glasögontips / Japan, Kenzo, Masunaga / Permalink / 0
Nyligen fick vi kika på japanska Masunagas otroligt välgjorda fina bågar. Jag gillar mest deras bågar i det jag kallar japanstyle, plast med metalldetaljer. 
(null)
Den här nyheten går lite utanför Masunaga- mallen. Den var superlätt och fin på, men jag är osäker om vi köpte in den... Jag gillar att hålla de olika märkenas kollektioner tighta i stilen, att det inte spretar för mycket.  (null)
Gillar formen och det vackra materialet. Nässadlarna jättefina, men de syns ju mer än genomskinliga vilket KAN vara en nackdel... (null)
Classic Masunaga. Snygg! Men kanske för stor för mig...
(null)

Och den här riktigt, riktigt fin. Detaljerna är otroligt välgjorda. Fabriken startade upp redan 1905 och här tillverkas flera av världens topp-märken, bland annat Dita och Thom Browne. 
Kenzo designar vissa modeller i kollektionen. Inte fel alls.. 

Chanel med kedjor

Glasögon, Glasögonblogg, Glasögontips, Glasögontrender / Chanel, chain, kedjor / Permalink / 0
(null)
Fick se Chanels nyheter nyligen och det roligaste var modellerna med kedjor. Supersnygga! Här posar min kollega Maria i den mest exklusiva med 3 kedjor. De väger litegrann, men då känns det ju lyxigare... 

(null)
Det finns likadana men med en enkel metallkedja. Avtagbar så klart. Notera att näsdelen också har formen av kedja. Den här gillade vi alla jättemycket och beställde in några ex. Tror de skulle levereras närmare jul. 

(null)
De finns också i optisk variant. Supersnygga verkligen och i två storlekar ( om jag minns rätt). Det brukar vara känsligt när näsdelen är speciell, men den lilla kedjan funkade riktigt bra och ger modellen det där fräscha lyftet. Känns nytt alltså. 

Dior Colorquake solglasögon

Glasögonblogg, Solglasögon, Solglasögontrender, Trender / Colorquake, Dior / Permalink / 0
(null)
Look at this! Som en blandning mellan shields och vanliga solglasögon presenterar Dior sina Colorquake. Tjocka linser utskurna i ett stycke bildar fronten. 
  (null)
Testar gula Colorquake när Diors Sverigerep Anja visade oss kollektionen. Kändes supercoola men helt bärbara. 

(null)
Starka färger och en nästan ofärgad. Starkrosa känns svårt... 
Här Colorquake 1

(null)
Och här Colorquake 2. 
Limited edition med säljstart vinter 2018. 

Till top