Savile Rows Drury på poeten Mara Lee

Glasögon / Drury, Glasögonblogg, London, Savile Row / Permalink / 0
(null)
DN Kulturs förstasida pryds i dag av poeten Mara Lee i ett par underbara glasögon, Savile Rows Drury. 
Kombinationsbågen Drury har acetatfront med charner och skalmar i guldpläterad metall och är helt handgjord i Savile Rows Londonfabrik. Leveranstiden är väl enda minuset, det runt 4 veckor om den är slut på lager i butik eller fabrik. 
Drury är perfekt till den som gillar gedigna bågar, inte vill ha helt runda och behöver en bred näsdel. 

Blir det Tom Ford och jag i sommar?

Glasögonblogg, Solglasögon / Tom Ford, solglasögon / Permalink / 0
Förra veckan kom leveransen av det vi beställde när vi hälsade på hos Marcolin i Frösundavik. Den här sk*t-snygga solbågen från Tom Ford vill man ju ha på direkten. Tror det skulle bli en som jag verkligen skulle använda. Den är superlätt och sitter bra på näsan och det viktigaste; inte så mörka glas. Men jag ska invänta några leveranser till innan jag bestämmer mig. Bland annat är supercoola stoora Chloé på ingång.

Moschino och guldnallen

Glasögon, Glasögonblogg / Glasögontrender, bling-bling, moschino / Permalink / 0
Brukar inte vara jätteförtjust i utsmyckningar och attiraljer på glasögon men den här nallen gick jag igång på. Tönt-snygg och en kul bling-blingvariant. Fick se kollektionen i förra veckan när jag och kollegorna hälsade på hos Safilo i deras showroom på Östermalm.
Moschino gör en lyckad kollektion för den som är inne på mer dekoration, gärna i guld, på bågarna. Den här 50-talskatten med små nitar runt hela fronten är superfin. 
 
Do not use to be very fond of decorations and accessories on glasses, but I started this nail. Tunnel-stylish and a cool bling-bling variant. Got the collection last week when I and colleagues were greeted at Safilo in their showroom at Östermalm. 
Moschino makes a successful collection for those who are looking for more decoration, preferably in gold, on the arches. This 50's cuddle with small rivets around the front is superfine.
 
Till top