Blandat från Insta

Glasögon, Glasögonblogg / Oliver Peoples, cityoptik, essilor, massada, varilux x / Permalink / 0

Här följer lite blandade Insta-bilder från senaste veckan. Ni som följer mig @eyewhiz eller jobbet @cityoptik kanske redan sett dem. 

Det här tjusiga paret är kompisar till mig och bägge har precis nyligen skaffat nya glasögon. Tom har en Armani i matt grönbrun som är poppis hos oss. Hilren har en champagnetransparent OP Riley och kolla så vackert hennes ögon kommer fram i de nästan ofärgade bågarna

Förra veckan fick vi träffa en av grundarna till Dick Moby, det Amsterdambaserade eco-glasögonmärket. Det är Robbert till höger och Sverigerep Daniel till vänster. Kikade samtidigt på nyheter. De har haft tyngdpunkt på små kraftiga bågar så nyheterna var större och luftigare bitar

Essilors "värstingglas" Varilux X lanserades stort i fredags med öppet hus hos dem på Sverigekontoret i Spånga och sedan fest på nytt hotell i City ( kommer inte ihåg vilket) Vi har fått förhandstesta glaset och det är verkligen helt enormt bra på mobilen och vid datorn. 

En till transparent båge till ljus tjej. Så snyggt!! Här är det Massadas " In the mood for love". 

Så mycket bågar... så enkelt att se och gå överblick. Nya inredningen blev toppenbra och lättjobbad. 

Har beställt nya Silhouette, den runda guldiga piloten på bilden. SÅ SKÖN!! Helt viktlös och snygg så klart. Ska slipa in Varilux Xclusive då klart...

Eyes på skjortan

Glasögon, Stiltips / Monki, glasögonblogg, glssögontips, runda brillor, savile row, warwick / Permalink / 2

Här om dagen köpte jag på Monki en fin vit skjorta med dekorations-ögonfransar på kragen. Perfekt arbetsskjorta för 250 pix! Min syrra har öga (!) för allt vad gäller kläder och det var hon som tipsade. Tack! 


Testade med lite olika brillor till, och finast blev Savile Rows Warwick i silver med svarta winsorringar. Har alltid tagit för givet att jag inte passar i den, så jag har inte ens provat. Men den funkade faktiskt och om jag beställer med extra smal näsdel så ser det ännu finare ut till mina tättsittande ögon. 

Min kollega i Dick Moby med Transitionsglas

Glasögon, Glasögonblogg / Dick Moby, Glasögontrender, transitions, transparenta bågar, transparenta glasögon / Permalink / 0
 
Min gulliga kollega Britta har nya snygga Dick Moby-glasögon. Precis likadana som jag och min syrra:) Eller Jag och syrran har guldiga skalmar och Britta har silverfärgade. Alla vi tre har slipat in färgskiftande glas. Så himla fint till transparent båge.
Och här är min gulliga syrra i sina Dick Moby. Modellen heter ATH efter Aten. Alla bågar är döpta efter städer i världen. 
Och här är jag i mina Dick Mobys. 
Till top