Optikmässan 2016 glasögontrender och mingel

Den årliga Optikmässan gick i par med Formex fast på olika ställen så design- och modeintresserade fick långt att åka om de ville besöka bägge. På Optikmässan fick vi lyssna på Lotta Ahlvars genomgång av de viktigaste modetrenderna och hur glasögon passar in i bilden. Hon var ackompanjerad av en superfin modevisning där modellerna var perfekt stylade i både sprillans nya och vintage kläder och skor.

Stylingen låg Visualisterna bakom och den var som sagt mycket bra. Precis som förra året hade man skapat fyra trendteman; Indigo blues, Digital, Anti mood och Sepia hues. Återkommer med fördjupning om glasögontrenderna inom de olika teman man skapat.

Sen till jobbet ett par timmar och efter stängning snittar och bubbel för att sedan dra med bästa gänget till Münchenbryggeriet och optikfesten :)

Glasögonikonen Iris Apfel nu som emoji

Diverse, Glasögon / 2016, Iris Apfel, Runda glasögon, round glasses, runda bågar / Permalink / 2
 

Glasögonikonen Iris Apfel syns överallt; på TV, i stora uppslag bilreklam och nu även som emoji :) Det är hennes gigantiska klotrunda glasögon som gjort henne känd worldwide ( om ni frågar mig alltså). Vid sidan om brillor jobbar hon med kläder och konst.

 
Till top