a-morir pimpar upp till nyårsfesten

Glasögon / Permalink / 1
 
Vår egen Anna-Karin Karlsson AKK i all ära med Queen of stiliga, överlastade och nytänkande glasögon är a-morirs Kerin Rose Gold.Funkar solglasögonslöjan? Hur känns det att skippa skalmarna och ha ett läderbälte kors och tvärs över huvudet i stället? Den översta bågen får väl vilken tjej som helst i svart eller midnattsblå eller djupröd klänning att se drottninglik ut. Surfa in i shopen via länken och kolla in den ena bågen mer häpnadsväckande än den andra. Päls, kedjor, stenar över hela glaset osv osv. Priset verkar starta på $280 alltså under 2000 kronor och webköp är nog enda alternativet för oss här i norden.
 
Gott Nytt år allihopa ifall jag inte hinner få till en hälsning i morgon. Jag vet att ni är många som läser. En extra varm hälsning till alla er som orkat kommentera under året. Kram!

Nya Céline glasögon. Läsglasögon.

Glasögon / Céline, Essilor / Permalink / 0

Kolla mina nya Céline glasögon. Har slipat in närprogressiva för att förstärka linserna när det är små små saker man ska pyssla med. Typ skruva i charnerskruvar eller lista ut storleken på en båge. En snygg lila reflex i glaset -ser ut som ögonskugga!- ger Essilors nyaste ytbehandling Prevencia som skyddar mot det skadliga blå ljuset så nu hoppas jag slippa gula- fläcken skador. 

Claire Goldsmith Harris

Glasögon / Claire Goldsmith, cg / Permalink / 0

Plötsligt händer det! Claire Goldsmith skickar en båge i julklapp - för hon såg jag var fin i den när vi kikade på kollektionen senast. Modell Harris i mjuk bärnstensfärg. Måste dra mig mot varmare och soligare ställen snart :) Bild från mitt Insta @opticans. Följ Claire på Insta @clairegoldsmith och @og_sun_cg_eyewear
Till top