Behöver tips!

Glasögon / Permalink / 9
Panik! Jag behöver snabbt låttips till vår reseCD. ReseCD:n innebär att varje familjemedlem får välja4-5 låtar som ska in på denna blandede CD.Familjen har knappt hämtat sig från förra året när min paradlåt var "Mu Mu Land" med KLF feat. Tammie Wynette. Fy f-n vad jag poppade, oj så plågade de såg ut. De andra tog bl.a. Kiss, Neil Young, Shout Out Louds. JAG har knappt hämtat mig från deras. Just nu kommer jag inte på en enda låt. Hjälp!

Semester

/ Permalink / 2
I morgon styr vi norrut. Först Ö-vik och sen Piteå. Bloggen kommer att semestervila ett tag. Jag ska spana in småstadsmodet och återkomma med en rapport. Jag har ju tidigare antytt att det är skillnad mot storstan och det gäller alla åldrar. Enligt flera glasögonförsäljare så ligger mellanstaden Umeå riktigt i framkant vad gäller glasögonmode. 
Två färska solistips. Kanske kan man fynda på rean nu. Först en Dior sedan en Gucci.Älder dam - snygg stil!

Glasögon / Permalink / 5
Jag ser i DN att SR:s vd Kerstin Brunnberg skaffat nya brillor. Hon körde ju länge med 15 år gamla Poul Stieg. Runda med utbytbara plastdelar. (Det finns en bild i mitt arkiv "Mode från förr". Nu har hon skaffat lika roliga nya bågar i helvitt. Vad kan dé va för ena? Från sidan ser det ut som Wayfarer, men inte riktigt framifrån tycker jag.
Till top