Massada Eyewear levererar glasögon med känsla och stil

Glasögon / Permalink / 0
 
Trendiga Massada Eyewear gör inte avkall på sina konstnärliga ambitioner när de skapar sina bågar och materialet runtomkring. Bågarna har namn efter kända filmer och modellerna skulle alla passa in i något av Woody Allen. Arty yet stylish. Laid back. Lo-fi. En del är snygga att se på men svåra att passa i. Andra är snygga och extremt lätt att passa i. Här är The Greater Gatsby II med transparent front till havannabruna skalmar. Observera metalldetaljen som känns extra här &nu. 
Fler bilder på City Optikbloggen »
Ett av Massadas art project är seriemagasinet Cocert action. Snyggt! Mer Massada art här »
 

Garrett Leight skapar nytt märke ihop med pappa Larry

Diverse, Glasögon, Solglasögon / Oliver Peoples, Spectr magazine, garretth leight / Permalink / 0
Larry Leight, designern och grundaren av Oliver Peoples glasögon, planerar lansering av nytt lyxmärke ihop med sonen Garrett Leight.
På åttiotalet startade Larry Leight sitt framgångsrika glasögonmärke Oliver Peoples. Företaget såldes för några år sedan till Luxottica och Larry jobbade kvar som glasögondesigner för Luxottica fram till början av 2016. Nu är han fri som fågeln och har börjat samarbeta med sonen Garrett (GLCO). Planen är att komma ut med ett nytt glasögonmärke i lyxsegmentet med en planerad prislapp på 6000 kr och uppåt.
 
Läs en fyllig och fin artikel i Spectr magazine här >>> Både historia och framtid för far & son Leight.
Äldre blogginlägg om GLCO >>>
 
Bildcred till Spectr magazine
 
 
 

Row. Savile och The.

Glasögon, Glasögontips, Glasögontrender, Stiltips, Trender / 2016, Oliver Peoples, Savile Row, Savile Row Eyewear, The Row, glasögontrender / Permalink / 0

Från jobbets Insta plockar jag den här med Savile Row Drury i två nya vackra bleka färger och Oliver Peoples After Midnight i samarbete med The Row. Blekt, matt, cellmetallkombo, runt, flatbase. Ni fattar hur NU den här trion är.

Här är fler Savile Row-glasögon på bloggen  >>>
Till top