Giorgio Armani

Glasögon / Permalink / 4
var i början på nittitalet kungen av runda och ovala bågar. Vi sålde otroligt mycket av den ovala 122:an, den pantorunda 145:an med flexskalm och så den lite smäckrare panton 138. Det bästa med bågarna var förutom att de var lättsålda (he,he) att kvalitén var helt outstanding. Varken förr eller senare har jag stött på dess like. När glaset var slipat föll det perfekt in i bågen, skruvarna krånglade aldrig och de var aldrig sneda, som faktiskt dagens två-tretusenkronorsbågar kan vara när vi får dem från fabriken. Sedan några år har Armani en ny ägare/leverantör, Safilo. De har hög kvalité fortfarande men ändå inte som förr. Nu finns en ny modell, G Armani 625, som har gamla 138:ans front och gamla 145:ans skalmar. Snygg och stilren. Som Giorgio Armani skall vara! För er som inte visste så är Giorgio Armani den dyrare och bättre huvudlinjen och Emporio Armani den billigare "yngre" linjen.

G Armani 625

Moppepojkar!

/ Permalink / 3
Kolla så snygg moppe, en Puch Alabama, min systerson har fått. Han fyllde 15 i förrgår.Jag har tagit fram tre förslag på bågar till moppen. de två första Persol och den sista en Carerra.

Andy igen

Glasögon / Permalink / 1


Vilken blogg är det reklam för? Gissa en gång. På tal om Andy så har jag en modell nu som mer liknar den han har, Sheldrake från Oliver Peoples.Vi ska på Silmomässan i Paris till hösten. Jag ska övertala mina kollegor om att vi ska titta på, och försöka få köpa in, Oliver Peoples.
Till top