Två glada tjejer från Singapore

Glasögon / Permalink / 4
Kom in till oss och kikade på bågar. Den ena köpte ett par Prada (på bilden nedan). Jag frågade varför de köpte bågar i Sverige, är det billigare här? Nej, det var ingen prisskillnad, men det fanns inte så mycket märkesbågar där, bara solglasögon. Konstigt! I Singapore trodde jag att ALLT fanns, speciellt lyx/märkes saker. Men tydligen inte bågar.
image33

Jag har tidigare pratat lite om storsäljare" En "coming star" på den himlen är Prada 05IV i denna perfekt ljusbrunmelerade färg. Sitter bra, snyggt stuk.
image34

Det piggar upp

/ Permalink / 3
när solen tittar fram och man får sälja ett par solisar till en snygg tjej som blev ännu snyggare med dessa:

image30

Dior Shaded 1 cirkapris 2700 kronor.

Panik!

Diverse / Permalink / 2
Det finns inget värre som optiker än när kunden kommer och ska hämta sina nya fina glasögon, sätter dem på näsan, och utbrister "Nämen vad är det här? Jag ser ju ingenting! Det känns verkligen jättekonstigt!" Ehhh, man tittar på beställninssedeln och receptet. Tittar på justeringen, kollar att de är rätt inslipade (fast de redan ska vara dubbelkollade). Försöker klura ut vad och var det är suddigt. Ibland så är det bara en liten tillvänjning och det klarnar när man fått justera lite, men ibland så är det fel. Man vet att det är något fel, men vet bara inte vad som inte stämmer. Det är så trist & pinsamt att inte kunna lämna ut dem till kunden utan säga att man hör av sig dagen efter när man fått klura lite, fundera igenom synundersökningen och kanske kontakta sliperiet. Jag råkade ut för det idag. Jag har alltså en "surdeg" som väntar på mig imorgon bitti...:(
Jag piggar upp mig med en solbild, en Giorgio Armani, klassisk herr, lite sportig i snittet.

image29
Till top