Lindbergs tunna Rim känns super nu

Glasögon, Glasögontips, Glasögontrender, Stiltips, Trender / 2017, Glasögontrender, Lindberg, Lindberg Rim, Runda glasögon, glasögonblogg, glasögontrender 2017, rimless, runda, titan / Permalink / 0
Kanske en slump, men just nu har flera av mina tjejkompisar valt tunna Lindberg Rim som vårens nya glasögpon. Alla har valt samma matt guldiga färg och olika rundade former. Kan det vara så, att nu är det i stort sett bara runt som gäller om man vill hänga med i glasögontrend-svängen, och då blir det alldeles för "ugglekänsla" för en del om man väljer plastbågar? Och bleka plastbågar är ju också så trendigt, men en ganska "svår" färgsättning till blekt nordiskt ansikte, även om det är just den bleka känslan man vill åt... Hur som helst så ser det väldigt ljust och fräscht ut med en Rim, modernt också.
 
Rim är en serie i titan från danska Lindberg. Rim-bågar har inga gångjärn utan en patenterad lösning som är gångjärn och lås för glaset i ett. Rim tillverkas av en enda tråd i högkvalitativt titan och finns i många färger. Solclip finns till de flesta modellerna.
 
* För kännedom finns Rim på min arbetsplats, City Optik Stockholm. Jag är även delägare i butiken. Detta inlägg är inte sponsrat av City Optik eller Lindberg utan är min egen reflexion på vad som säljs mycket just nu.

Mysigt och vackert optik-koncept

Glasögon, Glasögonblogg, Optical boutiques, Optikerprat / Optical boutiques, Optikbutiker, Optiker, Van wely, cartier, holland / Permalink / 0
Van Wely optikbutik i Boxmeer, Holland, ligger väl till bland Europas mysigaste, modernaste och vackraste optikbutiker. Vintage-industri-hitech och trä blandat med snygga bågar och gott kaffe. perfekt kombo! Här hittar man en del av världens bästa glasögonmärken: Mykita, Lindberg, Oliver Peoples och Cartier för att nämna några.
 
Hittade hit via läsvärda Nana,Woody & John från vilka jag också lånat bilderna.
 
 

Spetsiga cateyes från italienska Pollipo

Glasögon, Glasögonblogg, Glasögontips, Mode från förr, Stiltips / 50-tals, Cateye, Pollipo, cateyes, glasögontips / Permalink / 0
Spetsigare cateyes får man leta efter! 50-talsdoftande Dare och Cosmic Love från italienska Pollipo ser otroligt läckra ut. Har inte sett dem live men hoppas få göra det på någon mässa så småningom. Ta en sväng in på deras sida, det finns fina runda också. När ni ändå är där så spanar ni i de fina fodralen, ser ut som välskräddade drömmar.
Dare i färgen Milk & Coffee
Cosmic Love.
 
Lyxiga fodral i fina färger hittar ni på Pollipo´s sida.
Till top