Mina nya runda Lindberg titanglasögon

Glasögon, Glasögontrender, Stiltips / Lindberg, glasögontrender, runda, titan / Permalink / 4

Nytt för i dag! Lindberg m ??? Det står så smått i bågen så jag ser inte nu i skrivandes stund :/ Ser lite skelögd ut men det får man leva med när man har tätt mellan ögonen. Den ligger lite på kinden men det är vardag med liten näsa och öronen högt upp. Men den är så skön, så skön så jag ska inte vara gnällig nu och dessutom väldigt skön för ögonen då jag slipat in Zeiss arbetsglas med rumsseende och blåljusskydd. 

Marina Keriklidou ny designchef hos Synsam

Glasögon / Permalink / 0
Grattis Synsam till värvningen av Marina Keriklidou som ny designchef för kedjan. "Att jag kommer från modevärlden gör att jag ser saker med andra ögon”, säger designern. 

Jag (Eyewhiz) ser det som lite knivigt att få ihop Synsams nya Galne-Gunnaraktiga grafiska profil med ett budskap om hög modegrad. Tidigare har vi sett Synsam som klar kedje-etta vad gäller mode. Men senaste åren har de backat och tonat ner modebiten till förmån för (låg)prisbudskap.
Med Marina som chef kanske skutan sakta men säkert vrids tillbaka?
http://weekend.di.se/nyheter/modedesigner-ger-sin-syn-pa-bagar-2

Blairz

Glasögon / BLAIRZ, fashion, glasögon / Permalink / 0BLAIRZ har 84500 följare på Insta där hon postar läckra fashionbilder ofta med oversize brillor på. Hon heter egentligen Blair Breitenstein och har blivit väldigt uppmärksammad för sina tolkningar av designerbilder. Hon har fått göra jobb för bland annat Prada och Christian Louboutin. På hennes webbsida kan man köpa posters men i stort sett alla där modellerna har glasögon är slutsålda... Glasögon och solglasögon alltså galet eftertraktat out there. Fast det visste vi ju redan.. 
Till top