Celine bland vårens glasögoninköp för 2019

 Detta inlägg är ett samarbete med City Optik.
 
 I helgen var jag och mina kollegor på inköpsmässa. Vi hade tidigare fått en förhandstitt på Celines nyheter och här kompletterade vi upp litegrann, både solglasögon och glasögon.
Kolla vilka härligt feta skalmar som finns på flera av 2019 års modeller. Det var en trendspaning vi gjorde när vi summerade helgen; feta skalmar är tillbaka hos många märken. Loggan har man nu ändrat, från CÈLINE till CELINE på de glasögon som tillverkas från och med nu. Det blir också en liten ändring av modellnummer på bågarna.
Nitar poppade upp i glasögonmodet för något år sedan och nu har Celine en flattop med en nit-rand vi gillade. Den hamnade i shoppingkorgen.
En riktigt rejält bred cateye med lagom och snygg uppåtvinkling. För stor för mig, även om den nog är tänkt att vara oversize, men den är säkert perfekt på den som drar en stor storlek.
Jadå, glasögonmärkena jobbar brett i dag och täcker upp alla hörn av trendfältet. Även Celine som har en snygg fjärilsformad tunn och stor metallbåge som komplement till de kraftigare bitarna.
Visningsetuier proppfulla med modeller och färger. Det fanns en del rött, en del lejongult en del champagnefärgat transparent men det mesta var svart och mörkbrunt.
Vi gillar känslan i Celines glasögon och solglasögon. Både det visuella och kvalitén i bågarna. De är välgjorda med härlig lyster och en fantastisk passform på de stora tunga exemplaren (det är en utmaning att få till) 
Tack till mina kollegor Aime och Jenny på City Optik som ställer upp på bild <3
Till top