Glimtar från Copenhagen Specs 2018

Glasögon, Glasögonblogg, Glasögonguide, Glasögontips, Glasögontrender, Solglasögontrender, Stiltips / Andy Wolf, Copenhagen Specs, Linda Farrow, Super / Permalink / 2
 I helgen var det Copenhagen Specs på Lokomotivvaerkstedet i Köpenhamn. Snyggare, trevligare och enklare mässa har jag aldrig varit på. Gillade kombon snygga lokaler nära stan och en utställning utan de trista båsen som mässor vanligtvis är uppbyggda av. Här var det mer som en flytande ström av glasögon från fin-fina independentmärken och faktiskt några av de stora modehusen också.
 
 Har i många år haft ett gott öga till Super och inte blev det sämre efter i helgen. Massor med snyggt tyckte både Maggan från Sibyllegatans Optiker och jag. Just nu äger stora klotrunda metallbågar scenen totalt. Gilla!
 
Andy Wolf hade också massor av bitar jag gillade. En stor dos 70-80-tal över hela den stora kollektionen. Superläckert. 
 
Göteborgska Noxe har precis blivit agent för Linda Farrows toppfina, dyra, härliga kollektioner. Där var allt överdimensionerat med en läcker 70-tals jetset-känsla. De är så fint designade så även om bågarna är tokstora är de fullt bärbara och grymt snygga. Vill ha, ja! Allt som sagt överdimensionerat utom den här lilla trend-rökaren och hennes syster som var lite mer katt-ish. Ovanför lillen sitter Noxes Oscar och visar alla härliga schatull. 
 
Alla älskar eco! Moby Dick gör mode och business av det, och riktigt bra. Stockholmshunken Daniel med obligatorisk södermössa visar oss godbitarna. Fast han glömde bjuda på dricka... såg att våra Skånekollegor fick en drink, men ok låt gå för den här gången. Det var ju söndag.
 
Till sist.. ni måste åka dit nästa år. Superlätt & trevligt. Köpenhamn är aldrig fel...
 
 
#1 - - Småstadsoptikern:

Jag hade jättegärna hängt på! Men jag vet ju inte ens när sånt här händer, jag är helt ur loopen :(

#2 - - Åsa:

Slår en pling nästa gång och kollar om du ska med :)

Till top