Victoria Beckham glasögon och solglasögon kollektionstitt

Inlägget är reklam för City Optik Stockholm
(null)
I veckan var det dags för titt på vårnyheter i Victoria Beckhams solglasögon- ( och glasögon) kollektion. Imponeras av hennes och designteamets förmåga att leverera coola twister på alla modeller och att varje par ser DYRT ut. Man fattar automatiskt att det här är någonting extra. I handen har de en slags tyngd som riktiga kvalitetsbågar har. (Den detaljen kan hos vissa prestige-varumärken göra mig besviken. Att de känns lätta och lite skrangliga.) Men bågar ska ju vara lätta, ja, men de ska i glasögon-proffsets hand vara lätta på rätt sätt. Ni som jobbar i branschen vet exakt vad jag menar. 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
Det finns olika stilar i kollektionen, den breda plastbågen som min kollega Kajsa bär är underbart fet och glasen alldeles flata och blanka. Men de är en liten parentes stilmässigt. Överlag är det 70-80- talet hon hämtar designinspiration från. 
Glasen i solbågarna är också någonting extra, de ser också dyra ut. Perfekta färger och en sorts glans på ytan som enklare glas inte har. glasen har också en snygg kupning, lite flatare på vissa.
(null)
 
(null)
Inte bästa glasögonmodellen men hoppas det syns så snygga kaxiga bågar Victoria Beckham gör. Hennes pilotglasögon är bland de snyggaste jag sett på senare år. Piloten på bilden har jag beställt som mina vår-glasögon. Planerar att ha gradalfärg, ganska stark, men ändå inte solglasögon. Sådana som egentligen är lite för mörka för att ha som vanliga glasögon och lite väl ljusa som solglasögon, men jag vill de ska sticka ut lite. Blå gradal? Orangerödbrunrosa?? Ska fundera.
(null)
 
Prisbilden lirar bra med kvaliteten. Sitter hemma och skriver men de jag kommer ihåg ligger runt 3000-4000 kronor.