Spaning på glasögontrenderna 2021

 
Årets sista dag och dags att spana in mot nya året och fundera vilka glasögontrender som lyfter och får fart under vingarna nästa år. Efter att ha suttit inne och vilat, myst, softat, hållit oss hemma, inte träffat några, haft trist, haft vilsamt och kanske för första gången någonsin för vissa; kunnat stanna av och stanna upp. Livet har liksom blivit satt på vänt.
När corona väl ger med sig och vi kan börja leva som innan mars 2019 så är allas blickar utåt. 
Då vill vi visa upp vårt allra bästa jag. Vi vill synas! Verkligen synas och bli sedda. Vi kommer att vilja unna oss det bästa och det snyggaste. För de som har jobbet kvar (de flesta hoppas jag) finns mer pengar än innan. Pengar som kommer att satsas på oss själva. Vi kommer att känna oss glada och fria och lite crazy och är sugna på att visa det också.
Följaktligen går glasögonmodet in i en intensiv period med mycket båge, många bågar och en generellt festligare stil. Inte jättesvårt att gissa heller när färg i glasen och stora sjuttiotalsbågar redan rullat in.
Jag ser inte mycket nytt-nytt utan de trender som vi haft senaste året fortsätter, bara mycket mer uttalade. 
Några nyckelord får bli
Färgade glas (speciellt rosa och blått som maken och jag på bilden. Ljusblå glas i metallbåge till herr- SÅ snyggt!)
Glittrande stora metallbågar 
Mycket material
Båge ovanför ögonbryn
Sjuttiotal
Volym
Dyrt
Party
Look at me I´m fabulous!
 
Vill ni kika på min sammanfattning av året som vi lämnar så kika här på glasögontrenderna 2019
 
Gott nytt år kära vänner, bloggläsare, glasögonälskare och alla andra. Tack för att ni hänger här då och då. Skriv gärna en kommentar, kanske finns det andra fina trendspår som måste upp.
2021 blir super!
#1 - Småstadsoptikern

Ja jag kommer att pynta mig som en julgran när vi väl kommer att kunna gå ut och ta en drink eller äta middag med vänner. Längtar efter att kunna ha fina glasögon utan att de immar och krockar med munskydd/visir!

#2 - Åsa Wikström

Träffa folk och slippa visir - jag med!