Nu kommer Linda Farrows Linearkollektion till Stockholm

Glasögon, Glasögonblogg, Glasögontips / City Optik, Linda Farrow / Permalink / 0
Inlägg i samarbete med City Optik Stockholm
 
När ett märke visar sig ha båge efter båge som gör oss lyckliga, då är det jobbfest.
I veckan kom Linda Farrows Sverigerepresentant och introducerade oss för kollektionen Linear. Eller introducerade oss, vi fick tvinga ut honom till bilen i garaget för att hämta kollektionsväskorna, han trodde väl inte att det skulle bli någon affär. Men sedan behövde han inte anstränga sig särskilt mycket innan vi hade bestämt oss: det här ska vi ha! På bilderna syns min fina kollega Britta som passar i allt, även i en knallröd klotrund båge!
 
Vad var det som gjorde att vi bestämde oss direkt? Det var dels känslan av kvalité rakt igenom, dels att modellerna är de klassiska som vi gillar men med en modern udd, de är aningen oversize allihopa. Och acetaten är så tunn, så luftig. Vi gillade också att kollektionen håller ihop, till exempel har alla modeller acetatfront med tunna fina titanskalmar. Alla modeller har nässadlar (me like extra mycket!).
Kolla vilka fina detaljer! Linda Farrow diskret ingraverat i fronten. Den fina infästningen av titanskalmen. Färgerna känns lyxig, ja hela kollektionen känns lyxig. Inte konstigt, för märket ligger i lyxkategorin.
 
Om jag minns rätt skulle prislappen ligga runt 4000 kronor.
 
 
 
Till top