Nya glasögon Tom Ford vita

Glasögon, Glasögonblogg, Glasögontips, Glasögontrender / SJOSTENSWEDEN, Tom Ford, Vita glasögon / Permalink / 0
Detta inlägg är ett samarbete med City Optik Stockholm
Nya glasögon till sommaren är alltid roligt. Årstiden gör sig bättre med ljusare färger både på kläder och glasögon. På en mässa i våras hittade jag de här Tom Ford m 5574-B i storlek 55. Det är ju alldeles för stort för mig, har litet ansikte och tätt mellan ögonen, men det blir en småkul kombo. Eller det är ju bara gilla läget när man gillar bågen...

Föll för färgen och formen. Det kantiga är nytt och vitt är inte så vanlig glasögonfärg. Måste ha sadlar pga liten näsa så det var ju bara att slå till. Kommer inte ihåg priset exakt men tror den ligger runt 3500 kr.

Glasen är Essilors Varilux S-design index 1,67. Blev tunt & fint trots att jag har -5,5. Varilux S är ett jättebra glas om man inte vill betala för det bästa men ha ett riktigt fint kvalitetsglas, utvecklat för bara något år sedan. Har arbetat med världsledande Essilor i drygt 30 år nu och kan ntyga att de har fantastiska glas.
Kolla så fint armband. Från SjostenSweden så klart. Det heter Twin Bangle och är i mässing och onyx. Vi har en del Sjostensweden i webshopen. Kika här >>>
 
Jag arbeter på, och är delägare i, City Optik Stockholm. De flesta glasögon och solglasögon jag har kommer därifrån. Den här bloggen ska spegla mitt glasögonintresse i stort och handlar om alla möjliga märken och trender i vår bransch. Inlägg som det här blir dock automatiskt reklam för City Optik.
 
 
Till top