Behöver tips!

Panik! Jag behöver snabbt låttips till vår reseCD. ReseCD:n innebär att varje familjemedlem får välja4-5 låtar som ska in på denna blandede CD.Familjen har knappt hämtat sig från förra året när min paradlåt var "Mu Mu Land" med KLF feat. Tammie Wynette. Fy f-n vad jag poppade, oj så plågade de såg ut. De andra tog bl.a. Kiss, Neil Young, Shout Out Louds. JAG har knappt hämtat mig från deras. Just nu kommer jag inte på en enda låt. Hjälp!
#1 - Svägerskan

Madonna´s "Holiday" är ett tips från mig.Men så är jag ju en nostalgiker och gillar gamla godingar.George Michael är ju en annan favorit...

#2 - syrran

Lasse Berghagens: han tog av sig sin kavaj, kasta av sig båda skorna....osv. Vet inte vad låter heter m man blir glad av den.

Mitt andra tips är "Den vita duvan". Synd att ni inte har kasettbandspelare för annars hade far din kunnat skicka ett band att spela -om och om igen.

#3 - Jokkmokk

Pappa hade en favoritartist som han gärna spelade i bilen när vi skulle ner till stugan för x antal år sen och det var Rod Stewart. Och då låten " Da you think I´m sexy". Han satt och sjöng med och vi andra var mest röda i ansiktena.

#4 - Syrran

Nu är du hos oss och hälsar på. Du åker till Gotland med mig snart. Oj va vi ska ha det bra :)

kram på dig bästryssan!!

#5 - Karoline

Bra blogg, blev så glad när jag hittade en blogg om solbrillor! Vad kostar marc jacobs ERRY MJ 012 i Sverige? Vet du om denna nätbutik är ett säkert kort eller tror du att det är fake? otticantet.com.



Tack på förhand:)

#6 - Optican

Hej! Vi tog 1900 kr för den sist vi hade den inne. Den är ursnygg och köpvärd men den är ur fjolårets kollektion om du tycker det är viktigt att veta. Vad jag har hört på bloggar så är otticanet.com (du hade råkat felstava) seriösa.

#7 - Karoline

Tack så mycket:)

#8 - Syrran

Hoppas det går bra på första arbetsda´n. Kram kram!

#9 - Syrran

Nu har du hela helgen på dig att göra ett inlägg :)