George Keburias spetsiga cateye inspirerande glasögontrend

Glasögonblogg, Glasögontrender, Solglasögon, Solglasögontrender, Stiltips, Trender / Cateye, George Keburia / Permalink / 2
Överallt syns bilder på Solange, Rihanna, Gigi Hadid och andra kändisar med George Keburias lilla sptsiga cateye solglasögon en bit ner på nästippen. Det som startade som ett litet udda trendspår för ett par år sedan har  inspirerat (tvingat?) alla glasögondesigners att få in något liknande i kollektionen. Kul, men det tar ett tag att vänja sig.
George Keburia är den georgiske självlärde designern bakom denna cateye. Den tillverkas för hand i Tblisi, Keburias hemstad. Han är en ung kläddesigner som 2010 startade sitt eget märke. Kläderna kännetecknas som maskulina men med många feminina inslag.
Köp dina Keburias hos Sunglasscurator för cirka 2000 kr
https://www.sunglasscurator.com/designer-sunglasses/george-keburia-red-cat-eye-sunglasses
 
#1 - - Småstadsoptikern:

Jag har svårt att tänka mig att jag nånsin kommer att tycka att det är snyggt med glasögon nere på tippen! Och så små glasögon dessutom. Nej och nej tack :)
Kramar från ett vårigt Småland

#2 - - Åsa:

Just nu känns det väldigt mysko stil. Men om ett år så... lite lätt anpassad kanske , men smala breda cateyes är nog här för att stanna

Till top