Eyewhiz tycker till om solglasögontrenderna 2017 i Aftonbladet

Solglasögon, Solglasögontrender / Celine, Dick Moby, Maui Jim, Oliver Goldsmith, Oliver Peoples, Ray-Ban, Tom Ford / Permalink / 0
 
Tidigare i veckan fick jag tala med Clara Öhrn och Sofia Nahringbauer från Aftonbladet om vårens solglasögontrender. Man kan ju alltid diskutera vad är trend, Det mesta finns ju alltid att tillgå - runda är ju inte precis nytt. Inte transparenta och inte clip-ons heller - men här fokuserar jag på det som känns stort JUST NU och som kanske mer bara bubblade förra året. 

"Vill du vara riktigt trendig är det runda glasögon med dubbelbrygga eller clip on-solglas som gäller, det är nygamla klassiker som verkar ta över efter den berömda pilotbågen. 

– Det här är första året som försäljningen av piloter har tvärbromsat, folk köper inte det just nu, berättar Åsa. 

Ljusa bågar är ytterligare en trend som kommer mer och mer och är du sugen på ett investera i ett par kvalitetsbågar är de ett säkert kort. 

– Satsa på rundade, ljusa bågar, det kommer att vara modernt i flera år framöver. Trenderna går relativt långsamt i glasögonvärlden och därför kan det vara värt att köpa ett par av bättre kvalitet med skarpa glas och bekväma bågar, tipsar Åsa."

Här är Aftonbladets artikel "Det våras för solbrillor"

Till top