I "Big short" ser vi Brad Pitt i Silhouette, på filmpremiären likaså

 
The big short” lyckas på ett smart, roligt och energiskt sätt skildra finanskrisen 2008. DN:s Mårten Blomkvist njuter av en stjärnspäckad rollista och excentriska karaktärer." The big short” handlar om en handfull färgstarka investerare som vågade tänka tanken att detta inte skulle ordna sig och satsade så mycket de kunde på att marknaden skulle kollapsa.Det är en film om ekonomi, men också om psykologi, en berättelse om konsten att lita på sitt eget omdöme när alla omkring säger tvärtemot.
I filmen bär Brad Pitt Silhouettes trådgarnityr Titan Dynamics Nylor, en enkel snygg och inte så djup pilot. Den är superlätt och enkelt fin. Vi köpte in den i tre färger, bland annat den här i matt guld, i höstas men ingen kund har nappat - kanske för att ingen av oss som jobbar egentligen till 100% gillar modellen, den har för lite djup. 
 Men nu när jag ser den på Brad får den en ny dimension...På premiären hade Brad Pitt Silhouettes Titan Minimal Art Must collection i matt guld och med Hollywoodblåa glas. Filmen fick för övrigt en 4:a (av 5) av DN.s recensent.
#1 - Småstadsoptikern

"Hollywoodblå" - du menar potheadblå?? :P