FACTORY900 Guldvinnare

I kategorin solglasögon tog japanska FACTORY900 hem guldet i årtes upplaga av Silmo dÓr. Man får priset för sitt nytänkande runt (!) runda glasögon. Se hur de liksom smälter i ovan- och nederkant. Ser snyggt ut! Jag tänker Lanvins Alber Elbaz när jag ser dem - men han får väl inte ta ut svängarna så här.. Kika in på deras sida - där finns bågar i former som inte trängs i de svanska hyllorna precis.
 Tack EyeWearGlasses för info.
#1 - Småstadsoptikern

Jag var på Johnson & Johnson-institutet i Prag i helgen. Mycket inspirerande! På vägen hem slog jag till på de här i taxfreen:

https://www.google.dk/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=JRR2ftQgQ3HFOM&tbnid=fC9hmtPI5SUqWM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fannawii.blogg.se%2F2012%2Ffebruary%2Fprada-lookies.html&ei=rllJUozSGJT04QS0woH4BA&bvm=bv.53217764,d.bGE&psig=AFQjCNEGLeN9CBcMcOfzK5fP97eE-6aJbA&ust=1380625175321995

Jag tror att den modellen är ganska gammal va? Men skitsamma, det vet ingen här på landet :)

#2 - Åsa

Å den är superfin. Såg den på ett par stycken i NY och tänkte just att jag nog skulle vilja ha sådana. var det förra sommaren den kom? Den räknas redan till en klassiker - om du frågar mig. Bra köp! Var du på det där sista JJ där man fick fylla i 150 frågor om sig själv?

#3 - Småstadsoptikern

Nä inga frågor om sig själv! Däremot samlade de mycket statistik rent allmänt. I samband med varje föreläsning så var det olika frågor med svarsalternativ som man fick välja med knapparna man hade på bänken. Otroligt effektivt sätt att få in kunskap om hur optiker jobbar i verkligheten.