Paradiset



Spännande reklamgrepp- vad kommer härnäst? Vill bara förtydliga att Paradiset i optikervärlden är butiken som arbetar med kvalitetsvaror och gör sina kunder skitsnygga i lyxiga bågar, som får arbeta med fina material och kan ge den bästa servicen. Tack gode gud för att jag får vara där.
#1 - Optikern (Ung gammeloptiker)

De har fler "fyndiga" här http://blog.lensway.se/nyheter/var-med-och-paverka



Konstig vinkel de har. Att klanka ner på andras produkter än att framhäva sina egna är ju bara korkat.

#2 - Åsa

Känns desperat.

#3 - Småstadsoptikern

Osmakligt. Jag kanske är en surtant men hur kul är det med dödsannonser?

#4 - Jessicka

Håller med ovanstående... Jag har haft glasögon sen jag gick i årskurs 3 så jag har haft lite olika bågar genom åren. Har alltid köpt "märkesbågar" hos "riktig" optiker. Nu senast (för ett och ett halvt år sen) köpte jag ett par Oscar Magnuson plastbågar. Trivs jättebra i dom, men... De blev matta på skalmarna redan innan de hade hunnit blivit ett år gamla. Och nu är hela bågen matt. Så det känns lite tråkigt. Kan man göra något åt det? Putsa upp dom på något sätt?

#5 - Åsa

Jaaa! Man kan polera dem så de blir som nya. Finaste glasögonplasten är gjord av bl.a. Bomull och den kan reagera på olika ämnen eller torka ut på ytan och då blir det matt eller vitt. Gå till din optiker kan de fixa det, ofta gratis eller för en bllig peng. / Åsa

#6 - Jessicka

Toppen, tack för tips. Då ska jag göra det :)