#1 - - Småstadsoptikern:

Jättefint med grönt :)

Jag tycker att det är dåligt med bilder på optikern själv i den här bloggen? Kan du inte mannekänga lite bågar för oss? :)

#2 - - Åsa:

Tack för förtroendet, men nja, jag passar inte så bra i glasögon. Nu har jag också belägg för att de gör att jag åldras, lägger på mig och håret ser vanskött ut. Jag hade glasögon konstant ett halvår nu i somras. sedan två månader är jag tillbaka med linserna igen. Jag har sedan dess fått väldigt mycket komplimanger av skiftande slag-och i dag kom vi fram till att det var sen jag la av brillorna som det började. Två kunder har frågat om jag gått ner i vikt (är ganska smal- haft konstant vikt senaste tretti åren), många har frågat om jag har ny frisyr, ny hårfärg osv. Du ser frisk ut, du ser fräsch ut, du ser yngre ut. Nu är jag inte sugen att börja med glasögon igen, men det kanske bara är fel modell jag haft? Återkommer hur som helst när jag har nya. Har på G ett par Örgreen och kanske runda Oscar Magnusson (definitivt +15 år). Du kanske vill ställa upp som glasögonmodell för bloggen?

#3 - - Småstadsoptikern:

Haha! Det är kanske därför jag ser så tjock ut, det är glasögonens fel?? Nä usch jag är motsatsen till fotogenisk tyvärr men tack ändå :)

Jag tror nog också att du bara inte hittat rätt bågar. Det är helt otroligt hur mycket bågar kan förändra ens utseende och vilket intryck man ger. Just nu har jag ett par guldpiloter för 595 spänn på näsan med en diskret gradal och jag inbillar mig att jag ser cool ut i dem. När jag egentligen kanske bara ser lite skum ut i dem. Och tjock ;)

#4 - - Åsa:

Aha! Du är HELT rätt! När jag förra veckan var på Dailies Total1 lanseringsmöte och träffade massor av Stockholmskollegor från flashiga butiker, kunde jag konstatera att det som gäller är pilot med tonade glas. Stay cool:)

#5 - - Småstadsoptikern:

Va är det sant! mäkta nöjd

Till top