#1 - Syrran

Smälls det några smällare nere hos er? Här uppe verkar traditionen ha upphört. Nog var det grejjer när man wepp-om fick en minikina mellan benen.

#2 - Dalaoptikern M

En gång i forntiden hade jag en båge som hette Dulles från Bausch & Lomb - den var väldigt lik den på bilden! Allt går runt! Trevlig helg!!

#3 - Anonym

Minikina mellan benen..ja, det är ju inte storleken som räknas utan hastigheten.

#4 - Åsa

Talar Syrran i gåtor? Tuffa killar som var ute o smällde smällare och weep-omm... Här är smällare stendött på valborg. men så finns det ju här inga minbrasor heller, där man kan grilla sig en falukorvsbit.

He, he Dalaoptikern måste ha varit en riktig läckerbit i B&L brillorna!

#5 - Syrran

Jag skrev lite lurigt, visst. Det var ju så att grabbarna ville skrämmas. Kommer du inte ihåg? När man stod och grillade sin korv så la grabbarna i smyg en smällare mellan benen så man hoppade till. Givetvis trillade då korven av grillpinnen... Vi höll ju alltid till vid Godtemplarhuset. Men om jag minns rätt var en del på pickalurven. Iaf en stor del av tonårsgardet.

#6 - Emilia

Åh va fint! Blev inspirerad av denna bild...håller på att leta efter nya glasögon. Lånade hem 3 par igår ifrån bågar & glas...svårt...jag gillar denna blogg skarpt!



#7 - åsa

Kul att du gillar bloggen! Bågar & Glas brukar ha fina bågar. Lycka till!

#8 - Emilia

Ja jag är mycket nöjd med all hjälp jag fick på bågar & glas. Det blev ett par Moscot-brillor!